Питате ли се как са се променили фолк звездите през годините?! Преди

...
Питате ли се как са се променили фолк звездите през годините?! Преди
Коментари Харесай

Преди 25 години тя беше най-известната фолк певица в България, сега няма да я познаете

Питате ли се по какъв начин са се трансформирали фолк звездите през годините?! Преди няколко седмици ви показахме метаморфозата на Анелия, а в този момент е ред на Деси Слава, която към този момент 25 години радва публиката с гласа си,. 

В Инстаграм има профил, който е ориентиран към лекия род и неговите представители, където постоянно разгласяват малко видео с визии на звездите то началото на кариерата им до момента. И под обсега им попадна Деси Слава, чиято смяна е много осезаема, написа Блиц. 

Деси Слава е родена на 7 март 1979 г. в град Раднево. Тя стартира кариерата си като певица в  " Оркестър Раднево и солисти ". Но същинската й кариера започва през 1998 година с подписването на контракт с Пайнер. Тогава показва първия си албум " Нямам проблеми ". 

Голямата популярност идва през 2000 година с шлагера " Мъжете всичко желаят ", откъдето се отпушва кариерата й става една от най-големите. През 2003г. се опълчва на шефа си Митко Димитров - Пайнера и напусна компанията. Следват доста сложни години за нея, като на няколко пъти е на крачка от банкрут. 

През 2014г. се завръща в " Пайнер " за 6 години, само че по-късно взема решение да бъде още веднъж самопродуциращ се реализатор, какъвто е и до през днешния ден. 

Метаморфозата на Деси е осезаема. Тя мина от брюнетка към русокоска, а качените килограми не стопират да бъдат гореща тематика за полемика. Меломаните разясняват, че при нея външният тип се е повлиял през годините, само че даже с няколко кг от горната страна е съумяла да запази своята чистотата и съблазън.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР